Contact us now
+1-888-846-1732

Category: Kjønn Orkanger

kristen Levanger

kristne til Levanger for lovsang og bønn. Encounter Festival har blitt arrangert ti år på rad. Nyheter. KristianStokdahl. Publisert: 23 juni. Levanger Vineyard. Hjem · Om oss · Hva skjer · Bli med! Om oss. Her finner du informasjon om hvem vi eller har du lyst til å bidra med noe? Levanger Vineyard. En Jesus-sentrert menighet i Levanger, med kjærlighet, ekthet og ærlighet som Vi ønsker å tjene hverandre og byen, og se enheten blant kristne blomstre.

Kristen Levanger - Svelvik sprut

Det blir grilling og sandvolleyball. Fikk du med deg disse sakene?. Her kan du lese litt om lederteamet i menigheten. Håkon den godes g.

Sandefjord sextreff: Kristen Levanger

Kristen Levanger Erotikk gratis Larvik
Kristen Levanger Stjernetegn passer sammen Tønsberg
Kristen Levanger Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper. Send e-post til redaksjonen t-a. Jeg skal kjøpe bolig. Vennligst fyll ut adresse. For å kunne gi deg enda bedre service vil vi gjerne at du fyller ut informasjonen .
CUPIDO STORD 322
Levanger Vineyard Kristne Fellesskap, Levanger, Norway. liker dette · 2 snakker om dette · 2 har vært her. En liten menighet i Levanger med mange. I dag, lørdag, inviterer 50 ortodokst kristne innvandrere og asylsøkere hele Nord- Trøndelag til felles markering mot IS på Levanger Torv. LEVANGER VINEYARD KRISTNE FELLESSKAP er en kristen menighet i Levanger. Vi ønsker å skape et inkluderende fellesskap som kan inspirere folk i.

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *